Here we go, en sådan här trevlig lista som går igenom ett par dagar. Jag ser det som ett bra tidsfördriv till det här lovet jag har framför mig. Listan stal jag från Ester:

Dag 1 - Presentera mig själv
Dag 2 - Min första kärlek
Dag 3 - Mina drömmar
Dag 4 - I min väska
Dag 5 - Vad är kärlek?
Dag 6 - Min dag
Dag 7 - Det här hade jag på mig idag
Dag 8 - Min tro
Dag 9
- Det här åt jag idag
Dag 10 - Det här upprör mig
Dag 11- Det här får mig att må bättre
Dag 12 - Det här får mig att gråta
Dag 13 - Det här saknar jag
Dag 14 - Det här önskar jag mig i födelsedagspresent

Då kan jag väl börja med dag ett. Det här blir svårt.

Photobucket
Det här är jag, bild härifrån.
Hej, jag heter Jill, jag bor i huvudstaden och har svårt att tänka mig bo någon annan stans i det här landet än i storstaden. Jag fyller femton den sista september det här året, så jag är en 96:a. Folk som jag står nära mig tycker jag är lite smågalen, konstig och väldigt mycket mig själv. Jag gillar väldigt mycket mode och design och jag har en stil som jag utvecklar. Några har till och med börjat kalla min stil "Jillig" (vilket jag tycker är hur gulligt som helst) och folk som jag inte står lika nära med mig vet jag inte riktigt vad de kan läsa av vad de tycker om mig, men det spelar ingen roll!
Mina dagar måste vara inspirationfyllda, annars känner jag mig som en soptipp.
Jag går i en skola som har mycket musik och sång, vilket är sjukt kul. Jag har lite svårt att umgås med folk som är tondöva när jag är van att vara bland folk som är musikaliska.
Man kan känna igen mig genom med mina lila urbanears-hörlurar, för det är få tillfällen jag går utan dem. Jag har mycket musik i min iPod och de mesta av musiken jag inte har på min iPod finns på min spotifyprofil, för jag är hederlig och köper all min musik från iTunes annars.
Min familj & släkt är liten. Jag har varken några syskon eller kusiner, men jag har en underbar mor, underbar far, fantastiska mor- och farföräldrar och mycket dyrbara vänner.
Om fritiden spenderar jag mycket min tid framför min dator för att internet är en stor skatt som växer för varje dag som går. På internet hittar jag mycket inspiration, ideer och massa intressanta saker. För det mesta hittar jag allt från den här skattkistan. Det här är min skattkista.
Jag är en väldigt dagdrömmande person. Kan vara bra att veta, jag drömmer mig väldigt mycket bort.
Något jag är beroende av är choklad, inspiration och att skriva dagbok.
Sedan vet jag inte mycket mer, det är svårt att prata och skriva om sig själv tycker jag. Speciellt svårt är det att låta intressant. Mer om mig kommer dagarna framåt antar jag.
Photobucket

3 kommentarer: